Frissen Fejérből

2022.09.05. 16:00

A tuning szerelmesei érkeznek Velencére

Egyedileg épített, több száz lóerős autók érkeznek hamarosan Velencére. Az autótuning szerelmesei második alkalommal találkoznak a tóparton.

S. Töttő Rita

Egy tuningolt fehérvári verda, amely várhatóan szintén ott lesz Velencén

Forrás: Szervezők

Második alkalommal rendezik a Tuning napot Velencén, az Északi Strandon szeptember 17-én. A márkafüggetlen szezonzáró autós találkozón rengeteg egyedileg épített, többszáz lóerős autó lesz jelen, hazánkból és külföldről egyaránt – mesélte Császár Attila főszervező. A magyar utakra tuningolt verdákon kívül érkeznek még Ausztriából és Szlovákiából is különleges „vasak” az eseményre.

- A kiállított autók között lesznek a múltat megidéző, gyári állapotú, 30-40-50 éves járművek is. Tehát az old timertől a legmodernebb autókig minden márka minden típusa előfordulhat. A programok között szerepel autó szépségverseny, sörivó verseny, felni-, illetve hangszóró kitartó verseny, kipufogó dB verseny, tombola sorsolás... – sorolta a házigazda és speaker Császár Attila ’Csaszi’, aki mellett dj Blazsew zenél majd.

A tuning nap szerelmese 2004 óta szervez autós találkozókat, több nagymúltú autós rendezvényt is maga mögött tudhat: - 2008 óta Oláh László barátommal közösen kezdtük a Balatonfüredi Tuning Találkozót, ami idén ünnepelte 15. születésnapját. Számunkra ez egy életforma. Szinte rendezvényről-rendezvényre élünk, mint azok az emberek is, akik több éve velünk vannak ezeken a napokon. Találkozóinkat tehát a "Vendégek" teszik naggyá, ők éltetik. Minket pedig motivál az, hogy nekik minél jobb, minél hangulatosabb rendezvényeket prezentáljunk. A jó társaság, a jó hangulat, a benzingőz, dízelfüst és gumiszag éltet bennünket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában