Ettek, ittak, mulattak

2022.08.08. 18:20

Sárkeszi vigasságok reggeltől hajnalig (videó)

A szombati nap a vigasságokról szólt Sárkeszin. Volt itt minden, aminek egy “rendes” falunapon lennie kell: ugrálóvár, vattacukor, kirakodóvásár.

Hajdú Marianna

Jó szolgálatott tett a sátor a rekkenő hőségben a Sárkeszi Vigasságokon

Forrás: Hajdú Marianna / Fejér Megyei Hírlap

A szórakozni és kikapcsolódni vágyókat már délelőtt 10 órától várták a focipályán felállított sátorban és a mellette berendezett népi játszótéren. Itt igazi békebeli játékokkal ismerkedhettek és szórakozhattak nemcsak a kicsik, de a nagyok is, akik az ügyességi játékokat a gyerekekkel együtt próbálhatták ki. A kosár körhinta ugyan valóban csak az legkisebbeknek szólt, de a felnőttek további szórakozásra leltek a hatalmas sátorban, ami jó szolgálatot tett a rekkenő hőségben és, hogy tovább “hűtsék” a kedélyeket, a helyi önkéntes tűzoltók segítettek be egy nagyobb mennyiségű habbal. 

A tűző napon a legjobb játéknak a párakapu bizonyult
Forrás: Hajdú Marianna / Fejér Megyei Hírlap

A mókában megfáradtakat és az ebédidőben érkezőket finom egytál étellel várták és vendégelték meg. Alig csúsztak le az utolsó falatok, amikor máris elkezdődött a buli a színpadon.

A Pátkai Pántlika néptáncegyüttes műsora után a 4 vidám tenor következett, majd Dudar Feri, a Los Andinos és retró parti melegítették tovább a hangulatot a 38 fokos hőségben. Aki bírta, hajnalig rázhatta a legjobb disco zenékre. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában