Kis lurkók a főszerepben

2022.08.04. 20:00

Napi cuki: gyermekzsivajtól hangos Kisláng!

Az alig több mint 100 éves múlttal rendelkező Kisláng újabb hatalmas lépést tett afelé, hogy történelme még hosszan íródhasson. Egy település jövője a gyermekekben van. Ezért is szívmelengető és piros betűs ünnep a bölcsőde nyitása.

Kecskés Zoltán

Megnyitotta kapuit a Kislángi Csicsergő Mini Bölcsőde

Forrás: Önkormányzat

A közösség önkormányzata ehhez mérten nagy örömmel számolt be a nem mindennapi eseményről.

– Nagy örömmel tájékoztatjuk a lakosságot, hogy augusztus 1-jén megnyitotta kapuit a Kislángi Csicsergő Mini Bölcsőde! Ismét gyermekzsivajtól lesz hangos a régi iskola épülete! A két csoportos, 16 fős mini bölcsődébe - a beiratkozást követően - 14 kisgyermek nyert felvételt. Okos Tamásné intézményvezető és a bölcsi dolgozói - Borné Varga Rita, Molnár Józsefné (Pillangó csoport), Kovácsné Hajdók Rozália, Molnárné Tímár Éva (Katica csoport) - szeretettel és tárt karokkal fogadták az első kisgyermekeket. A napokban a gyermekek beszoktatása történik, melynek során a szülők is figyelemmel kísérhetik a bölcsődei életet – olvasható a közleményben.

De nemcsak a bölcsődéből szűrődik ki gyermekzsivaj a faluban a héten, hanem a 42 kislángi gyermek részvételével zajló Napközis Erzsébet-táborból is. Nem is csodálkozhatunk ezen, ugyanis a különböző interaktív programok – ország-város társasjáték, számháború, gokartozás, kézműves foglalkozások – mind-mind mosolyt csalnak a lurkók arcára.

42 kislángi gyermek vesz részt a Napközis Erzsébet-táborban
Forrás: Önkormányzat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában