Ingyenes lesz a régi Vesztegzár helyén megépült parkoló!

2022.08.29. 11:30

Így néz ki Székesfehérvár legújabb, sokak által várt parkolója

A finisében van a vasútállomás melletti új parkoló kialakítása. Jó hír, hogy ingyen lehet majd itt megállni!

Házi Péter

Teljesen megváltozott a a terület külleme, új közvilágítási oszlopok is kikerültek

Forrás: Fotó: Házi Péter

Komoly munka zajlott az elmúlt hetekben a vasútállomással "szemközti" területen, az egykori Vesztegzár helyén, ahol egy sok autó "lerakását" segítő új parkolót alakít ki az önkormányzat. Jelenleg már az utolsó simításokat végzik a területen, ahol közvilágítást is kialakítanak, így az autók parkolása biztonságos lesz.

Amint a feol érdeklődésére Molnár Tamás, a körzet önkormányzati képviselője elmondta, a jövő héten várható a parkoló műszaki átadása, így már belátható időbeli távolságba került az is, hogy az emberek és az autók birtokba vehessék a területet. Nagyon jó hír, hogy a parkolás ingyenes lesz, ezzel igencsak megkönnyítve a vonattal Budapestre dolgozni, tanulni járók terheit. 

Amint Molnár Tamás elmondta, természetesen vizsgálni, monitorozni fogják a parkoló hatásait, s a környék lakóival egyeztetnek majd, ha arra szükség lesz. Abban bíznak, hogy az új parkolási lehetőség a környék lakói számára is sokkal etöbb előnyt, mint hátrányt jelent majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában