Frissen Fejérből

2022.08.29. 14:36

A karácsony szelleme már beköltözött egy fehérvári üzletbe

Évről-évre megdöbbenten tapasztaljuk, hogy a karácsonyi dekorációk egyes üzletekben már szeptember közepén, vagy végén megjelennek.

Bagotai Zsanett

Fotó: Bagotai Zsanett / Feol.hu

Amivel azonban most szembesültünk, az valami egészen elképesztő, ugyanis már augusztus végén felleltük az égősorokat, karácsonyi tárolódobozokat, és persze az elmaradhatatlan fadekorációkat egy fehérvári üzlet polcain. Úgy tartja a mondás, hogy nem lehet elég korán elkezdeni a készülődést, mindenesetre gyors utánjárást követően megtudtuk, hogy karácsonyig még bizony 118 nap van hátra, így egy kicsit azért korainak véljük a hangolódást.

Fotós: Bagotai Zsanett / Feol.hu

Mindenesetre sokan rácsodálkoztak a karácsonyi dekorációkra, és fotókat is készítettek, tették mindezt nyári ruhákban, hiszen még augusztus van, és sokkal inkább a strandra húz az emberek szíve, mintsem a karácsonyfa köré. Szerencsére a rádiókban még a nyári slágerek szóltak és nem a Last Christmas csendült fel...MÉG...

Önöknek mi a véleménye, mikor lenne esedékes kihelyezni a karácsonyi dekorokat a boltok polcaira? Ha találkoznak hasonló jelenséggel küldjék el nekünk a [email protected] email címre vagy messenger üzenetben! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában