MÁV-Volánbusz

2022.07.12. 16:30

Rendszeres buszcsatlakozásokkal várják az EFOTT-ra vonattal érkezőket

Július 13. és 17. között rendezik az EFOTT-ot a Velencei-tónál, Sukorón. Az akár emeletes, KISS motorvonattal érkező fesztiválozók számára Velence és Kápolnásnyék vasútállomáson is rendszeres csatlakozást biztosít a Volánbusz a rendezvény helyszínéhez legközelebb eső buszmegállóhoz.

feol.hu

Minden korosztály örömmel szórakozik és töltődik fel a Velencei-tó partján, hangulatos körülmények között

Forrás: Fehér Gábor / FMH-archív

Fotó: Fehér Gábor

A Volán-autóbuszjáratok Velence vasútállomástól a fesztivál helyszínéhez legközelebb eső, Enyedi utcai megállóhelyhez munkanapokon 20 óráig minden óra 00 perckor, hétvégén minden páratlan óra 00 perckor indulnak. Visszafelé az utolsó járat munkanapokon 18:45-kor, hétvégén 17:45-kor indul. Kápolnásnyék, vasútállomástól Velence, Enyedi utcához 23:30-ig munkanapokon minden óra 30 perckor, hétvégén 17:50-ig minden páratlan óra 50 perckor, majd 18:30-kor, 19:30-kor, 20:25-kor és 23:30-kor indulnak a járatok. Visszafelé az utolsó járat naponta 23:12-kor indul. Részletes információk buszjáratokról a www.menetrendek.hu oldalon található - olvasható a MÁV közleményében.

Az EFOTT különbuszai Kápolnásnyék állomáson csatlakoznak a vonatokhoz 30-60 percenként, ezekre külön jegy váltása szükséges. Az EFOTT buszai az éjszaka is folyamatosan közlekednek, így a Bagolyvonatokhoz is csatlakoznak. A buszok menetrendje az EFOTT holnapján érhető el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában