Frissen Fejérből

2022.07.20. 11:52

Így alakulnak a szombati útlezárások Fehérváron a rallye szuperspeciál miatt

Szombaton délután Székesfehérváron rallye szuperspeciál verseny lesz. Július 23-án 12 órától 22 óráig zárják le a futam Palotai utat érintő szakaszát. A helyi, illetve a regionális és országos buszjáratok terelőútvonalon közlekednek.

szekesfehervar.hu

Forrás: Pixabay

A Székesfehérvár-Veszprém Rallye fehérvári szuperspeciál szakaszát július 23-án, szombaton délután rendezik meg a Palotai út György Oszkár tér és Selyem utca közötti szakaszán. A verseny idején az érintett területeket kordonokkal zárják le. Ezen a részen 12 órától 22 óráig tart a lezárás.

A forgalomkorlátozások miatt a menetrendszerinti autóbusz járatok számára terelőútvonalat jelölnek ki.

A forgalomkorlátozásban érintett ORSZÁGOS és REGIONÁLIS autóbuszjáratok 12 órától üzemzárásig az alábbi terelőútvonalon közlekednek:

Várpalota irányába/irányából közlekedő járatok terelőútvonala:
Selyem u. – Horog u. – Kelemen Béla u.
Kimaradt megállóhely: Szent Gellért u. (csak az Autóbusz-állomás irányába közlekedő járatok esetében) Ideiglenes megállóhely a Kelemen Béla utcában a zöldségbolttal szemben.

Mór-, valamint Zámoly irányába/irányából közlekedő járatok terelőútvonala:
Autóbusz-állomás – Budai út – Várkörút

Lovasberény irányába/irányából közlekedő járatok terelőútvonala:
Autóbusz-állomás – Budai út – Várkörút – Szekfű Gy. u – Berényi út.

A forgalomkorlátozásban érintett HELYI autóbuszjáratok az alábbi terelőútvonalon közlekednek:

„10”, „12”, „14”, „36” és „37” jelzésű autóbuszjáratok módosított útvonala mindkét irányban:
Autóbusz-állomás – Selyem u. – Horog u. – Kelemen B. u.
Kimaradt megállóhelyek: György Oszkár tér, Szent Gellért u. (csak az Autóbusz-állomás irányába közlekedő járatok esetében).
Az autóbuszjáratok a Kelemen Béla utcában (zöldségbolttal szemben) kijelölt ideiglenes megállóhelyen megállnak. Az autóbuszjáratok a terelőútvonalon rendszeresített további megállóhelyeken nem állnak meg.

„11” jelzésű autóbuszjáratok módosított útvonala mindkét irányban:
Autóbusz-állomás – Selyem u. – Horog u. – Kelemen B. u.
Kimaradt megállóhelyek: Uszoda (csak Autóbusz-állomás irányába), György Oszkár tér, Szabadságharcos út.
Az autóbuszjáratok a Kelemen Béla utcában (zöldségbolttal szemben) kijelölt ideiglenes megállóhelyen megállnak. Az autóbuszjáratok a terelőútvonalon rendszeresített további megállóhelyeken nem állnak meg.

„17” jelzésű autóbuszjáratok módosított útvonala:
Köfém lakótelep felé:
Halász u. – Horog u. – Kelemen B. u. – Mészöly Géza u. – Dózsa Gy. út
Csapó utca felé:
Dózsa Gy. út – Mészöly Géza u. – Kelemen B. u. – Horog u. – Selyem u.

A Köfém lakótelep felé közlekedő autóbuszjáratok a Hübner A. u. irányába közlekedő „29”-es jelzésű autóbuszjáratok kocsiállásáról indulnak (SPAR áruház elől).
Kimaradt megállóhelyek: György Oszkár tér, Ybl Miklós ltp., Szent Gellért u. (csak az autóbusz-állomás irányába közlekedő járatok esetében). Ideiglenes megállóhely létesül a Kelemen Béla utcában a zöldségbolttal szemben. Az autóbuszjáratok a terelőútvonalon rendszeresített további megállóhelyeken nem állnak meg.

„26”, „26A”, „27” és „38”-as jelzésű autóbuszjáratok módosított útvonala mindkét irányban:
Selyem u. – Horog u. – Kelemen B. u. – Mészöly Géza u. – Dózsa Gy. út
Kimaradt megállóhelyek: György Oszkár tér, Ybl Miklós ltp., Az autóbuszjáratok a terelőútvonalon rendszeresített megállóhelyeken nem állnak meg.

Az északi irányba közlekedő „10”, „11”. „12”, „14” és „27” jelzésű autóbuszjáratok az Autóbusz-állomás „F” kocsiállásról indulnak.

„11A”, „12A”, „13A”, „15”, „42”, „43”, „44” jelzésű autóbuszjáratok esetében a Selyem utcában ideiglenes leszállítóhelyet jelölnek ki a murvás parkoló oldalában, a jelenlegi indulóállomásokkal szemben. Az autóbuszjáratok a Selyem utcán keresztül érkeznek a Csapó utcai decentrumba, és a Selyem u. – Horog u. – Halász u. útvonalon fordulnak meg. Az Autóbusz-állomásra érkező és onnan induló autóbuszjáratok, melyek forgalmi technológia szerint a Csapó u.-ban fordulnak meg Selyem u. – Horog u. – Halász u. – Selyem u. - útvonalat veszik igénybe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában