Frissen Fejérből

2022.07.26. 16:54

Forgalmirend-változás a Fezen miatt

Július 26-31. között biztonsági okokból forgalomkorlátozásokra kell számítani a Mártírok útján és az Új Váralja sor környékén.

Szekesfehervar.hu

Forrás: Pexels

A FEZEN fesztivál idején több közlekedésbiztonsági intézkedést is bevezetnek, az alábbiak szerint:

- A Mártírok útján a Takarodó úti felüljáró előtti autóbuszöböl és a felüljáró melletti zöldterület fémkorláttal körülzárásra kerül a gyalogosan közlekedők védelmében.

- Útbaigazító táblát helyeztek ki a Széchenyi út – Új Váralja sor sarkán, illetve „Megállni tilos” tábla került ki a teljes Új Váralja sorra vonatozóan. Emellett – a látogatók védelmében és irányítására – a fesztiválterületre vezető út mentén több helyen vasbeton elemeket helyeztek ki.

- Az Új Váralja soron, a Déli Vasút utca vonalában induló mart aszfaltos út előtt és a Takarodó úton mindkét forgalmi irányban tilos az előzés és 30 km/h a megengedett maximális sebesség.

Kérik a közlekedőket, hogy körültekintően, a kihelyezett táblák és közúti jelzések figyelembevételével közelítsék meg a területet!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában