Közel 100 koncert vár

2022.06.19. 07:12

Negyed évszázados idén a Fezen

Jubileumi fesztivállal készül idén a Fezen – adta hírül szombaton este az Ákos koncert előtt Kovács Antal fesztiválszervező és Cser-Palkovics András polgármester. Izgalmas koncertek és egyéb újdonságok várhatók.

S. Töttő Rita

Kovács Antal és Cser-Palkovics András bejelentette: az idén 25 éves Fezen nagy esemény lesz

Forrás: Simo Erika / ÖKK

Isten éltesse, boldog születésnapot a Fezen-nek – köszöntötte a Fezen ligetben már javában zajló koncertsorozatok közepette a város polgármestere a főszervezőt, s elmondták: a születésnapi buli szombaton este, a Fezen utolsó napján a jubileumi alkalom apropóján kicsit hosszabb lesz a megszokottnál, amelyért mindenkitől megértést kérnek - és amilyenre legközelebb újabb 25 év múlva kerülhet csak sor. Július 27-e és 30-a között lesz idén a Fezen, melyre 40-60 ezer embert várnak, akiknek közel fele vendégként érkezik a városba. Cser-Palkovics András rámutatott: idén a kemping a Bregyóban lesz, amiért elnézést kérnek, de másképp idén nem tudták megoldani a kérdést. Viszont – tette hozzá Kovács Antal – ezen a területen árnyas fák, vizes blokkok és őrzött terület várja a látogatókat.  

Ákos koncert volt szombaton a Fezen ligetben, itt jelentették be a 25 éves programsorozat részleteit
Forrás: Simon Erika / ÖKK

A Fezenen a négy plusz egy nap alatt közel 100 koncert és egyéb produkció várható, mondta el Kovács Antal, ahogy azt is: – Idén fogadjuk a Fezen történetének egyik legnagyobb rock-metál produkcióját, a Nightwish-t és visszatér a Scooter is. Nyitottunk a dallamosabb vonal felé és új belépő lesz az elektronikus műfaj, hogy minden zenei ízlést ki tudjunk szolgálni. Lesz tűzijáték, torta és egy kicsit hosszabb levezető, hogy méltóképpen ünnepelhessük meg a 25 évet.

A 2020-as, 21-es Fezen bérletüket vissza nem váltóknak pedig egy bónusz nappal kedveskednek a szervezők a keddi napra. Ez a nap kifejezetten nekik szól: - Ezzel köszönjük meg, hogy bíztak bennünk és nem váltották vissza a jegyeiket. Nélkülük nem biztos ugyanis, hogy ma itt lennénk – fogalmazott a szervező.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában