Frissen Fejérből

2022.06.22. 14:00

Minden, amit a jövő energiájáról tudni kell: LogSol szakmai nyílt nap Szabadbattyánban (videó)

Szerdán délelőtt Energia 2022 címmel szakmai konferenciát rendezett a LogSol kft. A szakmai nyílt napon több előadást is hallhattunk a megújuló energiáról, az energetikai szektor kihívásairól és terveiről.

Hajdú Marianna

Forrás: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Kovács Krisztina, a LogSol Kft. ügyvezetője nyitotta meg a találkozót, ahol elmondta, hogy hagyományt szeretnének teremteni ezzel a szakmai show-val. 

– A technika és a tudomány vívmányait miért ne lehetne más művészetekkel összefonni? Mi történik, ha egy innovációs showt fűszerezük egy kis irodalommal, esetleg egy kis képzőművészettel?

Ennek az új elgondolásnak a jegyében tartották első partnertalálkozójukat, a LogSol Kft. telephelyén. Központban olyan, mai kérdések álltak, mint az energia a jelenkorban, az energia és biztonság és költséghatékonyság/optimalizálás, innováció és alternatívák és lehetőségek az energiatermelésben.

Olyan előadóktól tájékozódhattunk, mint Hajdú-Benkő Zoltán, az MVM DÉMÁSZ és ÉMÁSZ Áramhálózati Kft innovációs osztályvezetője, Domokos Endre, a Pannon Egyetem Bio- Környezet- és Vegyészmérnöki Kutató Fejlesztő Központjának igazgató- egyetemi docense, valamint Varga Zsolt, a LogSol Kft alapítója, stratégiai igazgatója tartott előadást. Sojnóczki István, a KITE Zrt. innovációs Igazgatója, Felelősségvállalás az energiagazdálkodás és környezetvédelem területén című előadását követően Kövesi Esztert, a Varázslatos Magyarország Nonprofit Kft ügyvezetőjét és Dancsics Gábort, a Lenergy Magyarország Kft beszerzési igazgatóját hallhattuk.

A rendezvény meghívott előadója Tűzkő Sándor, színművész volt, és a Seuso örökség jegyében c. kiállítást láthattuk a Battyáni Mozaik Stúdiótól.
A csarnokon kívül a szakmai partnerek kiállítását tekinthették meg a vendégek.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában