Vándorserleg

2022.05.07. 11:00

Országos elismerést kapott a fehérvári rendőr, Halász Attila

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjának(TIK) vezetője, Halász Attila alezredes kimagasló szakmai díjban részesült, ő lett az Év TIK-osztályvezetője.

Tóth Sándor

Halász Attila alezredesnek (balra) Kuczik János Zoltán vezérőrnagy gratulált legelsőként az országos elismeréshez

Forrás: ORFK

A díjat az ORFK budapesti, Teve utcai székházában Kuczik János Zoltán vezér­őrnagy, rendészeti országos rend­őrfőkapitány-helyettes adta át a legjobb ügyeleteseknek: osztályvezetői, osztályvezető-helyettesi, tiszti, tiszthelyettesi és supervisori szinten. Az elmúlt év munkáját értékelve 2021-ben a Fejér MRFK TIK-osztályvezetőjének, ­Halász Attila alezredesnek az irányítói tevékenységét találták méltónak a díjra. A megtisztelő díj valójában egy vándorserleg, amellyel együtt oklevél és jutalom illeti meg az elismertet. Az alezredesnek jelentős szerepe van a megyei főkapitányságon a TIK létrejöttében, amelynek kilencedik éve áll az élén.

A mindannyiunk – az ország és a megye lakossága – számára fontos szolgálatot, a Tevékenységirányítási Központok rendszerét 2013 decemberében hozta létre országosan a rendőrség. Felelősségteljes munkájukat mi sem jellemzi jobban, mint hogy az év 365 napján napi 24 órában irányítják a rendőri állományt, kezelik a hívásfogadó központok által továbbított, illetékességi területükön történt bejelentéseket. Mindezt együttműködve végzik a különböző társszervekkel, köztük a katasztrófavédelemmel és az egészségügyi mentőszolgálattal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában