Hétösszegző

2022.05.23. 11:30

Küzdelem a rák ellen, rabszökés, takarítás az álomért - Érzelmekben dús hetet hagytunk magunk mögött Fejérben

Csokorba gyűjtöttük az elmúlt hét legolvasottabb cikkeit.

feol.hu

Bendegúz munkamorálja és motiváltsága példaértékű: napról napra tisztábbak az úrhidai autók

Forrás: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

1. A tavaly visszavonult kézilabdázó, Tilinger Tamara mellrákkal küzd

A 33 esztendős, Csákváron, majd Székesfehérváron nevelkedett kézilabdázó már két kemoterápiás kezelésen van túl. Keményen harcol a mellrák ellen.

„Pumi”, ahogy sokan becézik, 2021. januárjában vonult vissza az aktív sporttól, s azonnal Svájcba, a kézilabda-edzőként is dolgozó párja mellé költözött. Azért belekóstolt a svájci élvonalba is, de a rövid visszatérés, néhány edzés után hamar rájött, elég volt számára a kézilabdából. A két hónappal ezelőtti, drámai napot követően azonnal orvoshoz fordult. A mammográfiai vizsgálatot követően egy héttel a nőgyógyász vett biopsziát, egy héttel később pedig kiderült, hogy a daganat rosszindulatú - olvassa el IDE kattintva teljes cikkünket!

2. Elfogták a pálhalmai börtönből megszökött rabot, véget ért a hajsza

A jogerős ítélet alapján szabadságvesztés büntetését töltő fogvatartott a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet hangosi szarvasmarhatelepéről, munkavégzés közben 2022. május 18-án délelőtt ismeretlen helyre távozott. Másnap hajnalban elfogták - tájékoztattuk róla olvasóinkat

3. Néhány száz forintos „munkadíjból” teremtődik meg az úrhidai kisfiú vágyálma

Nagy-Lippai Bendegúz állhatatossága példaértékű lehet mindenki számára. Tízesztendősen is tudja, a nagy célokhoz nem vezetnek rövid utak. Példát szülei szolgáltatnak a kis vállalkozónak. Édesanyja, Lippai Kitti, apukájukkal, Nagy Tamással karöltve ugyanilyen hangyaszorgalommal navigálja az ötfős család életét. Bendegúznak van egy nagy szerelme: a Lego, ami viszont költséges hobbi. Az alapdolgokra a szülők előteremtik a pénzt, de a Lego újság nem tartozik közéjük. Nagy álom a negyvenezer forintos sárga színű űrhajó. Fel volt adva a lecke, vajon mibe fogjon? - cikkünkből kiderül, IDE kattintva

4. Csókakői polgárőrnek köszönheti az életét az a fiatal, aki le akart ugrani a Margit hídról

A Bors értesülései szerint egy csókakői polgárőr, a 22 éves Fináncz Dominik lélekjelenlétének köszönheti életét az a 18 éves fiú, aki öngyilkos akart lenni Budapesten. Olvassa el teljes cikkünket IDE kattintva!

5. A tulajdonos dolga lenne elszállítattni az Auchan-körforgalomnál árokba borult autót

Több napja hever egy személyautó az Auchan-körforgalom belső, zöld területén törött ablakokkal és szemmel is jól látható sérülésekkel. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a jármű egy május 12-én történt, anyagi kárral végződött balesetben érintett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában