A tűzoltók napja

2022.05.07. 08:02

Kitüntetések is gazdára találtak a Váli Önkormányzati Tűzoltóság Szent Flórián napi megemlékezésén

Kisebb ünnepséget tartottak a Tűzoltó Múzeumnál, melynél a Szent Flórián szoborra koszorút helyezett Váradi Endre (Egyesület Elnöke) illetve Váradi Roland (Egyesület parancsnoka), Vabrik Zoltán (Önkormányzati Tűzoltóság Parancsnoka) illetve Kocsis Bálint (Önkormányzati Tűzoltóság Elnöke), és Bechtold Tamás (polgármester) illetve Kissné Kiss Erzsébeth (Képviselő).

feol.hu

Forrás: Váli Önkormányzati Tűzoltóság

Emellett beszámolót tartott Mihálovics Róbert (Egyesület titkára) Szent Flóriánról a tűzoltók védőszentjéről, Vabrik Zoltán pedig a Flórián napi bajtárs köszöntőt mondta el. Lukács András az ÖTOSZ Érdemkereszt tűzoltó tagozat arany fokozatának kitüntetését kapta, illetve Fábián Tibor az ÖTOSZ érdemkereszt tűzoltó tagozat ezüst fokozatát kapta az Önkéntes Tűzoltóságok Országos Szövetsége (ÖTOSZ) a tűzoltóság érdekében végzett több éves áldozatos, példamutató és szakszerű munkájukért - számol be a megemlékezésről közösségi oldalán a Váli Önkormányzati Tűzoltóság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában