Választás 2022

2022.04.03. 11:29

Szász László: Az olaszok elismerik a tényeket

Tihanyi Tamás

Szász László nem csak a pályán, a közéletben is a biztonságot tartja a legfontosabbnak

Forrás: Tihanyi Tamás

– Rendet és biztonságot remélek a szavazás végeredményétől, azt, hogy elkerüljön minket a káosz – mondta a Magyar Köztársaság Lovagkeresztjével kitüntetett Szász László sokszoros magyar és horvát bajnok autóversenyző, miközben börgöndpusztai otthonában, a Szász Motorsport bázisán arra készülődött, hogy elinduljon a szavazás helyszínére. 

 

Mivel ő már hosszú évek óta szinte kizárólag külföldi versenypályákon szerepel, egyfajta sportnagykövete hazánknak. Az elmúlt hetet Olaszországban töltötte. – Ottani baráti köröm és üzleti partnereim elismerik előttem az Orbán-kormány teljesítményét, miközben azzal kénytelenek szembesülni, hogy az elmúlt húsz évben egyre csak romlott Olaszországban az életszínvonal, duplája, sőt, háromszorosa az áram- és gázszámla a korábbinak. Véleményüket az illegális migráció is befolyásolta, az, hogy miközben Olaszországban egyre kezelhetetlenebb a helyzet, Magyarországnak sikerült gátat szabnia ennek a jelenségnek, de a valódi menekülteken hatékonyan segíteni tud.

Amerre versenyez, elismerik a magyarok eredményeit 
Forrás: Tihanyi Tamás

Szász László rövidesen ismét rajtvonalhoz gurul: a hegyi Európa-bajnokság ausztriai futamát törölték, így vagy a horvátországi Makarskában, vagy pedig a montenegrói Kotorban versenyez majd idén először.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában