Frissen Fejérből

2022.04.01. 17:15

Nem záró, hanem nyitó

„Nem elég szombaton jónak lenni, vasárnap kell győzni!” Fehérvár A Fidesz a királyok városában tartotta kampány nagygyűlését pénteken délután.

Nagy Zoltán Péter

A püspöki palota előtti térre a gombostű már nem fért be. A rendezvényen Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke azzal kezdte: – Tévedés azt hinni, hogy most zárunk, ellenkezőleg, most nyitunk! 

 

– Vigyétek a hírt a négy égtájnak, mi építünk, nem állítjuk le kétszer a kórházat, hanem fejlesztjük, Aranybullát ünneplünk, Alba Arénát építünk – mondta Vargha Tamás, a Fidesz fehérvári képviselője és jelöltje. – Hosszú kampányt kell vasárnap sikerrel zárnunk a Karácsony–Márki-Zay–Gyurcsány ámokfutás után, de mindent felülír a háború.

 

Csak békével és együtt győzhetünk, tegyünk érte! – mondta Törő Gábor a 2. választókerület képviselője és jelöltje.

 

Cser-Palkovics András polgármester többek között azt mondta: – Ide, Fehérvárra minden magyar hazajön, bárhol is éljen. Bízom benne, hogy hagyományosan indulunk Fehérvárról a sikeres vasárnap felé!

 

Nyerges Attila az egybegyűltekkel közösen énekelte el a Nélküled című dalt, majd Orbán Viktor köszönte meg Fehérvárnak, hogy remélhetőleg ismét szerencsetalizmán a helyszín. – Tudniuk kell, ha Vargha Tamás győz, akkor az egész országban győzünk! A mai találkozó kampánynyitó és nem záró, mert előttünk áll 13 óra vasárnap. Nem elég csütörtökön, pénteken és szombaton jól állni, vasárnap kell győznünk! Aki egyszer meleg tejjel megégette a száját, inkább hideg vizet iszik. – hívta fel a figyelmet a 2002-es fiaskóra a miniszterelnök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában