Frissen Fejérből

2022.04.04. 11:30

Látogatóközpont a Miskahuszárnál és háborús lövedék a Pátkai-víztározóban - Ezeket olvastátok múlt héten

Sűrű héten vagyunk túl. Csokorba szedtük legolvasottabb cikkeinket.

feol.hu

A polgárőrök együtt vizsgálták a helyszínt a rendőrökkel, majd értesítették a tűzszerészeket

Forrás: Tihanyi Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A hátsó ajtókon távozott Márki-Zay Péter a fehérvári körútja után

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje kampányútja során szerdán reggel Székesfehérváron nyitott az Alba Plaza főbejárata előtt, ahol mindjárt parázs hangulat fogadta, hiszen egy jobb sorsra érdemes áruszállító éppen berakodott a Plaza valamelyik üzletébe, és a téren lévő idősebb rajongók nekiestek és fenyegették, hogy távozzon el onnan. Teljes cikkünket IDE kattintva tudja elolvasni!

 

Az olvasóink szavazatai alapján ezek Fejér megye legjobb Törzshelyei!

 

Február 28-tól 25 napon keresztül zajlott a szavazás a feol.hu/torzshely oldalunkon, ahol az Önök által jelölt kedvenc megyei vendéglátóhelyek mérték össze a népszerűségüket. A szavazás során egy helyre egy szavazatot lehetett leadni naponta, de akár minden nap szavazhatott a lelkes törzsvendég a kedvenc helyére. Lássuk, melyek a kedvenc helyek

 

Éjszaka is indulnak majd vonatok a Déliből Fehérvárra

 

A mavcsoport.hu tájékoztatása szerint hétvégén és ünnepnapokon, a Déli pályaudvarról 1:40-kor és 2:40-kor induló járatokkal késő éjszaka is el lehet jutni Székesfehérvárra. 

Április 3-tól bővül a feltételes megállók száma is, az utasoknak előre jelezniük kell leszállási szándékukat a Székesfehérvár–Tapolca vonal Székesfehérvár-Repülőtér, Füle, Balatonfőkajár felső; a Pusztaszabolcs–Székesfehérvár vonal Seregélyes és Seregélyes-Szőlőhegy; a Székesfehérvár–Sárbogárd vonal Belsőbáránd megállóhelyén. További részlet IDE kattintva olvasható!

 

Veszélyes robbanóeszközt találtak a Pátkai-víztározónál

 

A víztározóból jelentős mennyiségű vizet engedtek le az elmúlt hetekben a Velencei-tó vízpótlása során, ezért a vízfelület visszahúzódott, olyan területek kerültek felszínre, amelyek eddig víz alatt voltak. Egy ilyen részen került elő a második világháborús páncéltörő tüzérségi lövedék is. Nézze meg a robbanóeszközt IDE kattintva!

 

Trikolór színeket kap a látogatóközpont a Miskahuszárnál

 

Különleges látványvilágot tervez a Miskahuszár szobra köré az új tulajdonos: a látogatóközpont trikolór éjszakai megvilágítása 1848-as zászlóra emlékezteti majd a szemlélőt. A látványtervek már elkészültek. Tekintse meg IDE kattintva!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában