Az önzetlen munka meghozza gyümölcsét

2022.04.06. 16:00

Elismerést kapott a Sárkeszi Nyugdíjas Klub elnöke, ­Falvay Jenő Péter

Díszoklevelet vehetett át a Sárkeszi Nyugdíjas Klub elnöke, ­Falvay Jenő Péter.

Déri Brenda

Falvay Jenő Péter a közelmúltban vehette át díszoklevelét

Forrás: Önkormányzat

Ahogy az elismerő okiraton olvasható, Falvay Jenő Pétert a nyugdíjasmozgalomban vállalt áldozatos munkájáért, önzetlen és példamutató szorgalmáért és a korosztályuk ügyei iránti nyitottságáért, a tagszervezeten keresztül végzett tevékenységéért részesíti elismerésben a Magyar Nyugdíjasok Egyesületének Országos Szövetsége.

 

A község polgármestere, Kőhegyi László elmondta, hogy „Jenő bácsit” Barabásné Soltész Éva, a Fejér Nyugdíjas Egyesület elnök asszonya terjesztette fel a megtiszteltetésre.

 

– Ezúton én is szeretnék köszönetet mondani a hagyományaink megőrzése érdekében tett erőfeszítéseiért, a település közösségi életében és az önkormányzati rendezvények során végzett önzetlen, kitartó tevékenységéért, valamint a Sárkeszi Nyugdíjas Klub irányításáért és a közösségi programokon való aktív részvételért, a nyugdíjasklub közterületének szebbé tételében végzett, több éven át tartó, áldozatos munkájáért – mondta a községvezető.

 

A díszoklevél ­átadására március végén került sor a Magyar Nyugdíjasok Egyesületének Országos Szövetsége, vagyis a NYOSZ székházában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában