Rácalmás

2022.03.25. 17:00

Különdíjban részesült végül a megyei csapat a közétkeztetési szakácsversenyen

Különdíjban részesült a rác­almási csapat a közétkeztetési szakácsverseny idei megmérettetésén, melynek egyik célja az étkezési kultúra fejlesztése.

Héjj Vivien

Az előző évekhez hasonlóan idén is sikerrel vették az akadályokat az Eurest Rácalmás dolgozói. A közétkeztetési szakácsverseny döntőjéig meneteltek, ahol szerdán a legjobb 12 csapat mérhette össze gasztronómiai képességeit. A rácalmási csapat tagjai: Jónás Norbert tréner, séf-élelmezésvezető, Király Bence szakács, Kovács Dániel és Nemes Tóth Mária műszakvezető szakács. 
A döntőben összeállított versenymenüjük az alábbiakból állt: csicsókakrémleves körtével, mogyoróval, homoktövisgyöngyökkel, kemencés szárnyas vagdalt vöröskáposz­ta-textúrákkal, burgonya­krém­mel töltött ördögpirulával, illatos tökhab máklinzerforgáccsal, erdei bogyós lekvárral. 
A megyei kötődésű csapat különdíjban részesült, könyv­utalvánnyal és továbbképzésre beváltható gasztronómiai kuponnal tért haza.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában