Költségmegtakarítás

2022.03.07. 07:15

Jövőbeli átszerveződés: Alapon összevonják a boltot a postával

Költségmegtakarítás miatt hamarosan összevonják a településen lévő Mini-Coop üzletet és a Magyar Posta helyi fiókját.

Déri Brenda

Nemcsak a küldemények feladására, de a nyitvatartásra is ajánlott odafigyelni!

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

– A közbeszédek tisztázása végett szeretném leszögezni, hogy a posta nem fog bezárni, fel sem vetődött ennek a lehetősége. Önkormányzatunk a posta működésétől független, és nincs ráhatásunk a postai feladatellátásra – olvasható az Alap közösségi oldalán a napokban közzétett bejegyzésben.

 

Ezen nyilvános kiírás okán a pontos részletek felől érdeklődve megkerestük a község polgármesterét, Szalai János Milánt.

– Ez az egész folyamat egy-másfél évvel ezelőtt kezdődött, amikor a Magyar falu program egyik pályázata lehetőséget biztosított a kistelepülési üzletek támogatására, méghozzá úgy, hogy az ott működő Coop boltot, postát és takarékbankot egy helyre csoportosítják. Gondolom, a cél a költségmegtakarítás volt. A konkrétumokkal azonban sajnos még várni kell, mert még szervezés alatt áll minden. Jelenleg annyit tudok mondani, amit én is információként kaptam. Tehát a már említett üzlettel összevonják a postát. Az üzletben kialakítanak egy postapultot, ahol továbbra is elérhetők lesznek a korábbi szolgáltatások, a posta nem veszít funkcióiból. Az viszont még nem tisztázódott, hogy ez mikor fog megvalósulni – árulta el a Fejér Megyei Hírlap megkeresésére a településvezető. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában