Frissen Fejérből

2022.03.19. 07:30

Baráth Eszter Adrienn kiemelkedően magas szavazati aránnyal kapta meg az idei Nívódíjat

Baráth Eszter Adrienn kiemelkedően magas szavazati aránnyal kapta a Hírlap újságíróinak voksai alapján a 2022-es Nívódíjat.

Palocsai Jenő

Baráth Esztert további fejlődésre ösztönzi a nívódíj

Forrás: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Évtizedek óta jelöli a díjra maga a szakma azt a közéleti, vagy sportújságírót, sajtófotóst, illetve fotóst és szerkesztőt, aki a többieknél is többet, jobbat, kiemelkedőbbet nyújt. A Fejér Megyei Hírlap újságíróinak titkos szavazása alapján az idei győztes Baráth Eszter lett, aki így vallott az elismerés átvételét követően: 

– Nagyon jól esett a kollégák bizalma. Egyáltalán nem számítottam rá, különösen azért nem, mert én még csak pályakezdő vagyok, miközben itt mindenkitől csak tanulhatok. A díjazott hozzátette: – Igyekszem minden feladatot a legjobb tudásom szerint elvégezni, s közben hatékonyan együtt dolgozni a kollégákkal. Magas elvárásaim vannak magammal szemben és a most átvett Nívódíj még inkább arra ösztönöz, hogy tanuljak, fejlődjek. Eredetileg kizárólag képernyőn képzeltem el a pályámat, de aztán jött ez a lehetőség, márpedig édesapám azt tanította: A lehetőségek azért vannak, hogy kihasználjuk őket. Én megtettem, és jól döntöttem, mert ebben a csapatban megszerettem az írást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában