Döntések

2022.02.10. 21:57

Rendkívüli közgyűlés Dunaújvárosban

Csütörtökre rendkívüli közgyűlést hívott össze Pintér Tamás polgármester.

BCS

Tizenkét igen szavazattal elfogadták az önkormányzat idei közbeszerzési tervét. Ennek pontos részleteit, a közbeszerzési tervet magát az önkormányzat honlapján elérhető közgyűlési dokumentumok nem tartalmazzák. 

A közvilágítás rekonstrukciója kapcsán a Római városrészben, valamint a Béke téren a szabványos fényerő eléréséhez kiviteli tervdokumentáció készült. A kivitelezés becsült költsége 24,6 millió forintra rúg, közbeszerzési eljárás lefolytatása szükséges. Ennek elindításáról is döntés született. 

A grémium megszavazta a Fejér Megyei Önkormányzat TOP-PLUSZ projektjében létrehozandó Szent István Program – Gazdaságfejlesztési és Foglalkoztatási Partnerség című együttműködésben való dunaújvárosi részvételt is. A projektben megújul a 2016-ban létrejött Fejér Megyei Foglalkoztatási és Gazdaságfejlesztési Fórum, amely meghatározza és monitorozza a források felhasználását, programokat dolgoz ki a fejletlenebb térségek foglalkoztatási helyzetének javítására és a fejlettebb térségek munkaerőigényének kielégítése érdekében. A testület úgy határozott, hogy Dunaújváros önkormányzatát a programban Pintér Tamás polgármester képviseli. 

A 2022-es költségvetés elfogadásának sarokdátumai miatt a február havi közgyűlés február 15-én lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában