Frissen Fejérből

2022.02.12. 07:45

Mozgalmas volt a pénteki nap Csőszön

Péntek reggel a térség országgyűlési képviselője, Varga Gábor a településre látogatott, hogy a polgármesterrel, Földesi Gáborral megvitassa a most folyó beruházásokat és a közeljövő aktualitásait.

Déri Brenda

Varga Gábor országgyűlési képviselő Csőszön járt

Forrás: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Egy kötetlenebb hangvételű beszélgetésen vehettünk részt péntek reggel a község polgármesteri hivatalában, ahol a településvezető ismertette a képviselővel, hogy jelenleg hol tartanak a fejlesztések, illetve szó esett a hamarosan kezdődőekről is. 

 

– A napokban kezdetét veszi egy kültéri fitneszpark létesítése és a katolikus kápolnánk tetejének felújítása. Ezentúl a három beadott Magyar falu program pályázatban bízunk. Ezek a Deák Ferenc utca majd egy kilométeres szakaszának útburkolati felújításához, az önkormányzati ingatlanjaink fejlesztéséhez és a református egyházunk épületének korszerűsítéséhez járulnának hozzá – részletezte a polgármester. 

 

Miután végeztek az egyeztetésekkel, átsétáltunk a helyi óvodába, ahol a kis- és nagycsoportos gyermekek már javában farsangoztak. Gyerekzsivaj, nevetés, élő zene és tánc fogadott minket, amikor beléptünk az épületbe. Benyomásom szerint éppen a betanult koreográfiát adták elő. Mindezt persze a legkülönbözőbb jelmezekben. Volt, aki Pókembernek, hableánynak vagy épp hercegnőnek öltözött. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában