Újságírók képzésben

2022.01.31. 19:58

Sztrájk helyett a redakcióban

Nagy Zoltán Péter

Forrás: Nagy Zoltán Péter / Fejér Megyei Hírlap

Üzemlátogatáson volt a Hírlap redakciójában – kihasználva a pedagógus sztrájkot – a fehérvári Németh László-iskola újságíró szakkörének néhány lelkes tagja. Az ifjak között akadt, aki már holnap beállna újságot készíteni, ami nem kis mértékben Házi Péter felelős szerkesztőnek köszönhető. De olyan fiatal hölgy is akadt, akinek a fejét a sportrészleg vezetője, Ferencz Balázs és kollégája, Beke Zsombor csavarta el. A látogatás végén a diáklány kijelentette, hogy ő bizony sportújságíró lesz tűzön-vízen át. A szakkörösök Buthy Lillától tudhatták meg hétfő délután, hogy szüleik mit olvashatnak kedd reggel a Fejér Megyei Hírlapban, ami szemmel láthatóan elbűvölte őket.

 

A fertályórás látogatást a feol.hu részlegénél zárták a diákok, ahol Bagotai Zsanettől nemcsak azt tudták meg, hogy úgy dolgoznak, mint a Shell-kút, azaz 0 órától 24 óráig, hanem azt is, hogy éppen az egyik Tündérszép hölgyet várják fotózásra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában