Csákvárért díj

2022.01.14. 11:00

Február végéig lehet javaslatot tenni idén

A város önkormányzata idén is várja a Csákvárért díj elismerő címre történő javaslattételeket, amiket február 24-ig adhatnak le. A korábbi évek gyakorlatának megfelelően a díj átadására a március 15-i városi ünnepségen kerül sor.

Borsányi Bea

A Csákvárért díj adományozását bárki kezdeményezheti, így különösen a helyi önkormányzat tisztségviselői, a képviselő-testület bizottságai, az önkormányzati képviselők, a hivatal vezetői, továbbá a térség országgyűlési képviselője, a településen működő civil szervezetek, egyházak, intézmények képviselői, de mellettük magánszemélyek is tehetnek javaslatot.

A díj annak a személynek adományozható, aki folyamatosan, éveken keresztül kifejtett munkásságával az egészségügy, a szociálpolitika, a sport, a kultúra, a művészet, az oktatás, a város fejlesztése, a környezetvédelem és egyéb területen kiemelkedő érdemeket szerzett.

Az indokolással ellátott javaslatok benyújthatók Illés Szabolcs polgármesternek címezve február 4-én 12 óráig személyesen, postai úton a Csákvári Közös Önkormányzati Hivatal címére (8083 Csákvár, Szabadság tér 9.), vagy elektronikusan a [email protected] e-mail-címre küldve.

 

Ezek is érdekelhetik