Frissen Fejérből

2021.12.08. 17:30

Rezsicsökkentés vagy spórolás? – mondta a kanadai gombász, de mit mondtak olvasóink?

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje az elmúlt napokban tett egy olyan kijelentést, miszerint haszontalan a rezsicsökkentés, inkább spóroljanak az emberek, használjanak kevesebb vizet, villanyt, ne fűtsenek olyan sokat. Kíváncsiak voltunk a fehérváriak véleményére e témában.

Nagy Zoltán Péter

Közel egy órát töltöttünk a barok belvárosban, hogy megkérdezzük az embereket. Vitathatatlan, hogy a megkérdezettek közül három is akadt, aki nem kívánt nyilatkozni, ugyanakkor egyikük a régi valóságot hozta fel indokként arra, hogy megtagadja a választ. Felvételen kívül azt mondta a hölgy, lehet, hogy furcsa, de a régi világban megtanult félni, s ez máig nem múlt el. Bizony az ellenzéknek nevezett agresszív csoportosulás diktatórikus időket megidézve fenyegetik az embereket, és emiatt vannak sokan, akik inkább óvatosak. A Lenin-fiúk nagyon szeretnék a gyeplőt a lovak közé hajítani.

 

A válaszadók többsége nem érti Márki-Zay Péter rezsicsökkentés ellenes kirohanását, volt aki szenvedélyesen, volt, aki logikusan vagy éppen a semlegesség érzetét keltve magyarázta el: minden rendben a rezsicsökkentéssel.

 

A kanadai gombaszakértő sokak szerint kicsit több trágyát kapott megbízóitól, ezért nem fogja fel, hogy a rezsicsökkentés az emberek hasznára született, és nem akadályoz meg senkit abban, hogy takarékoskodjonForrás: Tóth Réka

Kapcsolódó cikk:

Márki-Zay: a rezsicsökkentés azért működik, mert sötétben tartják az embereket (videó)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában