Frissen Fejérből

2021.12.27. 07:10

Ledfüzérbe öltözött a Zetor, a lovasberényi gyerekek nagy örömére

Sok időbe telt, de Papp Adrián nem hagyta magát: ledfüzérbe öltöztette a Zetort, a lovasberényi gyermekek nagy örömére.

Pesti Tamás

Papp Adrián és párja, Réka nagyon sokat foglalkozott a traktor fénybe öltöztetésével

Forrás: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Papp Adrián lovasberényi gazdálkodó (és az ő kedvese, Simon Réka) ledfüzérrel tuningolta Zetor 10540 típusú mezőgazdasági vontató gépjárművét (közismertebb nevén: traktor), hogy fényt vigyenek a korán érkező karácsonyváró estébe. A jószág „felvilágosítása” mintegy 15-20 óra munkát vett igénybe, a leszerelés praktikus okokból ennél jóval könnyebben és gyorsabban megy majd végbe. 

 

Amint megtudtuk, Adrián tavaly látott egy hasonlóképp feldíszített járgányt a szomszédos Pátkán – innen az ötlet. De idén, állítólag, héthatáron párja nincs! A szentestét megelőző napon három helyszínen állította meg Adrián a lovasberényi utcákon hűséges munkatársát az oda érkező gyereksokadalom nagy boldogságára. A „fénytraktorral” jártak a művelődési háznál, a katolikus templom szomszédságában és a Széchenyi utcában is. Készültek is ám a fotók! Adrián tervezi, hogy a sikerre való tekintettel jövőre is fénnyel borítja be a nagykorú Zetort és további meglepetéseket is tartogat – de addig is maradjon ez szigorúan titokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában