Frissen Fejérből

2021.12.22. 15:01

Adománycsomagokkal támogatták a soponyai családokat

Adománycsomagokkal támogatta a Continest Technologies Zrt. és annak székesfehérvári konténergyára a Magyar Vöröskereszt Fejér Megyei Szervezetét.

V. Varga József

Játékok, könyvek is kerültek a csomagba

Forrás: Vöröskereszt

A társaság munkavállalóinak gyermekei saját játékaikat ajánlották fel a rászoruló gyermekeknek, s mindemellett az adománycsomag higiéniai termékekkel és tartós élelmiszerrel (például rizzsel, kakaóval, mézzel, tejjel, szaloncukorral, csokoládéval és konzervekkel) is kibővült a vállalat vezetőségének felajánlása által. 

A társaság idén augusztusban nyitotta meg innovatív, összecsukható konténereket gyártó egységét Székesfehérváron, így a társaság kiemelten fontosnak tartja, hogy a munkahelyteremtés mellett különböző támogatásokkal, adományokkal is hozzájáruljon a régió fejlődéséhez, és segítse a nehéz helyzetben lévő gyermekes családokat.

– Az adománygyűjtéssel az volt a célunk, hogy új székesfehérvári vállalatként hozzájárulhassunk a régióban élő kisgyermekes családok meghittebb ünnepéhez. Fontosnak tartjuk az odafigyelést, a szolidaritást és azt, hogy valós cselekedetekkel mutassunk példát gyermekeinknek. Éppen ezért a kezdeményezésben a munkavállalóink gyermekei is részt vettek, így közel 50 család ajánlott fel játékokat a rászorulóknak – mondta el Kirchkeszner Ágnes, a Continest kommunikációs igazgatója. 

Az adománycsomagokat Szücsné Szigeti Hedvig, a Magyar Vöröskereszt Fejér megyei igazgatója vette át, és a soponyai alapszervezet nevében Szücs Norbert, a megyei szervezet alelnöke adta át soponyai családoknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában