Frissen Fejérből

2021.11.12. 07:30

Az előadások mellett a kapcsolatépítés is cél az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karán

Idén már 16. alkalommal tartották meg az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kara szervezésében megvalósuló AIS konferenciát, vagyis a Nemzetközi Alkalmazott Informatika és Kapcsolódó Területek Szimpóziumát.

Baráth Eszter

A konferencián való részvételhez, előadáshoz bátorságra van szükség

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A konferencián a résztvevők megoszthatják egymással tudományos eredményeiket, de fontos cél az is, hogy a megjelentek szorosabb kapcsolatot tudjanak kialakítani egymással. A megnyitón Lehrner Zsolt, Székesfehérvár alpolgármester, Györök György, az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar dékánja, Hajnal Éva egyetemi docens, kutatási dékánhelyettes és Simon Gyula professzor fogadta résztvevőket.

A konferencián való részvételhez, előadáshoz bátorságra van szükség
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

– Székesfehérvár ipari és technológiai központ, hazánk egyik zászlóshajója a gazdaság területén. Ez egy olyan origó, amely mindig biztonságot ad, de egyben meg is határozza mindannyiunk feladatait. Mindenképpen szeretnénk a folyamatos fejlődést, lendületet fenntartani, és ebben az Óbudai Egyetemnek, a városunkban működő Alba Regia Műszaki Karnak és a vállalati szektornak is fontos szerepe van – emelte ki köszöntőjében Lehrner Zsolt.

Györök György elmondta, a konferencia kapcsán a bátorság szó jutott eszébe, hiszen annak megszervezéséhez és az azon való részvételhez, előadáshoz is bátorságra van szükség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában