Frissen Fejérből

2021.11.12. 10:39

Autósok, figyelem! Forgalomkorlátozás lesz hétfőn a 7-es főúton, Kisfaludnál

A munkálatok előreláthatólag egy napot vesznek igénybe

ÖKK

Fotó: Elekes Gergő / Feol.hu

A betonozási munkák miatt félpályás, jelzőőrős irányításra kell számítani. A kivitelező megnövelt kapacitással lesz a helyszínen, a munkálatok pedig valószínűleg egy napot vesznek igénybe.

Korábban ezen a szakaszon júliustól szeptember közepéig volt forgalmirend-változás a Budapest-Balaton kerékpáros alagút kialakítása alatt. November 15-én hétfőn, a Székesfehérvár határában Kisfalud mellett megkezdődnek a Budapest-Balaton kerékpáros alagút feletti aszfaltozási munkák a 7-es úton, ezért félpályás, jelzőőrős irányításra kell készülniük az arra járóknak. A kivitelező tájékoztatása szerint a nyári tapasztalatok alapján emiatt jelentős torlódással kell számolni a közlekedésben résztvevőknek.

A korábban használt erdei terelőútra a szintkülönbségek miatt már nem lehet terelni a forgalmat. A kivitelezők kérik, az útszakaszt a hétfői napon lehetőség szerint kerüljék el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában