Frissen Fejérből

2021.10.26. 20:00

Lepsényi verekedés: eljárás indult

Bizonyára emlékeznek még, mi történt másfél hónappal ezelőtt Nikolics Martin hatodik osztályos tanulóval, akit idősebb osztálytársai olyannyira megvertek, hogy öt napig kórházi ellátásra szorult.

Déri Brenda

Nikolics Martin nyakmerevítőben fekszik Siófokon

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Legutóbbi cikkünk publikálásakor Martin még otthon lábadozott, de szárnyra kapott egy szóbeszéd, miszerint az édesapja az esetet követően elment abba a lepsényi gyermekotthonba, ahol a fiát bántalmazó diák lakik, és megverte. Martin nagymamája és gyámja, Nikolics Vilmosné akkor úgy nyilatkozott lapunknak, hogy ezek kitalációk és egyáltalán nem igazak. Felkerestük a Fe­jér Megyei Rendőr-főkapitányságot is, de ekkor még nem állt módukban információval szolgálni arról, hogy történt-e az otthon részéről feljelentés az édesapa irányába. Most, egy hónappal később ismét megkerestük őket és ezúttal a következőt árulták el az ügy kapcsán:

– A Székesfehérvári Rendőrkapitányság súlyos testi sértés kísérlete miatt ismeretlen személlyel szemben indított nyomozást. Az eljárás jelenleg folyamatban van, ezért – a nyomozás érdekeire tekintettel – további tájékoztatást nem kívánunk adni.

Amint újból megtudunk valamit, azt legfrissebb lapszámunkban közölni fogjuk.

Előzmények:

[embed]https://www.feol.hu/kek-hirek/hazai-kek-hirek/sirtam-amikor-vertek-a-testverem-5269889/[/embed]

[embed]https://www.feol.hu/kozelet/helyi-kozelet/pletykak-bosszuallas-es-bocsanat-folytatodik-a-lepsenyi-gyerekveres-ugye-5295017/[/embed]

[embed]https://www.feol.hu/kozelet/helyi-kozelet/martin-hazamehetett-a-siofoki-korhazbol-5273732/[/embed]

[embed]https://www.feol.hu/kozelet/helyi-kozelet/nikolics-martin-sulyosan-bantalmaztak-lepseny-5266748/[/embed]

[embed]https://www.feol.hu/kozelet/helyi-kozelet/megvertek-egy-12-eves-lepsenyi-fiut-korhazba-kerult-5263352/[/embed]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában