Frissen Fejérből

2021.09.21. 08:48

Pletykák, bosszúállás és bocsánat... Folytatódik a lepsényi gyerekverés ügye

A legfrissebb fejleményekről számolt be lapunknak Nikolics Vilmosné, a megvert hatodikos lepsényi diák, Nikolics Martin gyámja és nagymamája.

Déri Brenda

A nyakmerevítőt már nem kell hordania Martinnak

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A fiút még múlt héten, kórházban töltött öt nap után engedték haza Siófokról, miután idősebb iskolatársai megverték. Jelenleg is otthon lábadozik, és a nagymama állítása szerint fájdalomcsillapítót és „szívgyógyszert” szed. Legutóbbi cikkünk megjelenése óta azonban Nikolicsné szerint megkereste őket a lepsényi gyermekotthon vezetője, Kokas Krisztina, és elnézést kért a tanulók nevében, mivel a verést elkövető fiúk a vezetése alatt álló gyermek­otthon lakói. Majd kitért arra, hogy az általános iskola igazgatónője továbbra sem kereste a családot, a fiú hogyléte felől nem érdeklődött.

A nagymamát megkérdeztük arról a helyi pletykáról is, miszerint az esetet követően a Nikolics család elment az otthonhoz hangoskodni, Martin édesapja pedig megverte az egyik otthon diákját, aki bántotta a fiút. Válasz gyanánt annyit kaptunk, hogy ezek csupán kulturálatlan, iskolázatlan falubeliek kitalációi, és nem igaz egyik állítás nem. Ennek okán azért felkerestük a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságot, hogy érkezett-e hozzájuk bejelentés vagy feljelentés az otthon részéről, de nem állt módukban információval szolgálni ezzel kapcsolatosan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában