Frissen Fejérből

2021.09.06. 07:30

Közel 200 jelentkező futott a nemes célért Válon

Múlt szombaton rendezték meg az Együtt a váli játszótérért jótékonysági napot: reggeltől késő estig biztosítottak programokat az odalátogatóknak.

Déri Brenda

Egyre több elem kap helyet a gyermekek kedvelt helyén

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Számos elem elfoglalta már helyét a játszótéren: a támogatók között több kisebb-nagyobb cég és vállalat képviseltette magát. Legutóbbi cikkünk megjelenése óta a VPI Beton által felajánlott 6 darab padot és az óriáskavicsot már beépítették, emellett Bechtold Tamás polgármesternek és a Tündérkert Kft.-nek köszönhető játszótéri elem is. Ezenfelül a Campona KockaParkot a legújabb támogatók között tudhatják a kezdeményezés fő szervezői – ők családi belépőjegyekkel kívánnak hozzájárulni a megálmodott játszótér megépüléséhez.

Egyre több elem kap helyet a gyermekek kedvelt helyén
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Nyitóprogramként a résztvevők három különböző táv lefutásával indultak. Közel 200 jelentkező futott egyszerre. A kisebbek, idősebbek és a babakocsival futók a 800 méteres szakaszt rótták, míg a többség a 2 és 5 kilométeres távot teljesítette. A futóversenyt színpadi műsorok és koncertek követték, mindeközben kirakodóvásár és gyermekeknek szóló programok zajlottak. A nap zárásaként jótékonysági bált tartottak. A teljes rendezvény során befolyt összeget a játszótér felújítására szánják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában