Frissen Fejérből

2021.09.17. 10:45

Hűséges szurkolója számára kér segítséget a PAFC

Egy szurkolójuk számára keres véradókat a Puskás Akadémia FC, Piroskának ugyanis vérre lenne szüksége egy közelgő műtétjéhez.

feol.hu

Fotó: PFLA

Piroska 2014 óta hűséges támogatója a csapatnak, azóta minden meccsre igyekszik kilátogatni, Zalaegerszegtől Kisvárdáig bárhová elkíséri a fiúkat. Most Ő szorul támogatásra, mert októberben műtétje lesz, amire már nagyon régóta várt. Véradókra lenne szükség, ezért szeretnének segítségért fordulni a szurkolókhoz, játékosokhoz, edzőkhöz.

Irányított véradásról van szó, azaz bármely erre szakosodott helyszínen le lehet adni a vért Piroskának. A+-os a vércsoportja, de minden vércsoport megfelel a célnak, mert így egy másik rászoruló is jól jár. 18-60 év között bárki adhat vért, aki egészséges. Személyigazolvány, lakcímkártya és TAJ-kártya szükséges a vércsoport megadásán túl, illetve ki kell tölteni egy nyilatkozatot a támogatni kívánt beteg adataival, mely a klub hivatalos oldalán elérhető.

Az operációra Székesfehérváron kerül majd sor, a legközelebb eső Területi vérellátóban (Seregélyesi út 3.) hétfőtől-csütörtökig 8 és 15 óra között, pénteken 8 és 14 óra között fogadják a véradókat.

Kérünk mindenkit, segítsünk Piroskának! Kevés a közeli hozzátartozója, így nagy szüksége van az összefogásra.

Új és fontos információ

A műtét előtt legkorábban két héttel tudják fogadni a Piroskának szánt véradományokat, így októbr 5-től lehet adakozni azoknak, ami neki megfelelő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában