Frissen Fejérből

2021.09.24. 10:00

Elismerték a Fejér megyei pedagógusok munkáját

A szokásoknak megfelelően a tanévkezdéshez közeli időpontban tartott értekezletet a Pedagógusok Szakszervezete Fejér Megyei Szervezete Titkárok Tanácsa a Bory Jenő Általános Iskolában. Ezen az eseményen átadták az Eötvös-emlékérmeket is.

Baráth Eszter

A kitüntetettek hálával fogadták az elismeréseket

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Az értekezlet során a jelen lévő pedagógusok beszámolót hallhattak az elmúlt másfél év eseményeiről, tájékoztatást kaptak a szakképzés jelenlegi helyzetéről, valamint megismerték a következő időszakra vonatkozó feladatokat. Mindezeket megelőzően azonban a kitüntetettek az országos és a megyei Eötvös-emlékérmeket Szabó Zsuzsannától, a Pedagógusok Szakszervezetének elnökétől vehették át.

A kitüntetettek hálával fogadták az elismeréseket
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A korábbiaktól eltérően erre azért most került sor, mert a pandémia miatt egyik elismerés esetében sem volt lehetőség arra, hogy a megszokott időben és helyszínen adják át.

Az Eötvös József-emlékérem bronz fokozatát vehette át Kertészné Hegedűs Irén. Ezüst fokozattal tüntették ki Királyné Duna Gabriellát, Kupeczik Antalnét és Viszt Nóra Katalint. Az országos iroda által adományozott arany fokozatú emlékérmet vehetett át Juhászné Kiss Katalin és Májerné Bognár Ágnes. A nemrégiben létrehozott országos elismerést, a gyémánt fokozatú Eötvös József-emlékérmet pedig Mihályi Gyula vehette át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában