Frissen Fejérből

2021.08.13. 07:30

Tárgyi adományokat kapott az abai óvoda

Tárgyi hozzájárulásokkal támogatják magánszemélyek a helyi óvodát és bölcsődét.

Déri Brenda

Fotó: Pixabay

Jobb helyre nem is kerülhettek volna az adományok, mint ebbe, a kisgyermekek számára fenntartott két intézménybe. Az elmúlt napokban számos tárgyi felajánlás érkezett az Abai Hétszínvirág Óvodának és Bölcsődének – derült ki az önkormányzat közösségi oldaláról. A felajánlások magánszemélyektől származnak, melyek között van két hatalmas álló napernyő, némi homok a homokozóba és egy fonalcsomag.

A napernyőt Borza András és felesége adományozta a bölcsődének; az eszköz alatt immáron az udvaron hűsölhetnek a kisgyermekek és az ott dolgozók egyaránt.

A homok Gálfi Sándornak köszönhető, melyet a régi óvodai homokozó újratöltésére használnak fel. Így nem árválkodnak tovább a használatlan kis lapátok és vödrök. Sőt mi több, most már épülhetnek a hatalmas homokozóvárak is!

A színes fonalcsomag pedig Szabó Józsefné ajándéka volt, mely biztosan rengeteg kézművesalkotásnak lesz az egyik alkotóeleme.

Az intézmények dolgozói és a fenntartó nagyon hálásak a beérkezett tárgyi támogatásokért.

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában