Frissen Fejérből

2021.08.26. 10:26

Elképesztő képsorok – Tömegesen tolattak és fordultak vissza az autósok az M1-esen (videó)

Augusztus 22-én, vasárnap az M1-es és az M3-as autópályán is történtek balesetek, amelyek miatt több kilométeres torlódások alakultak ki. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kamerája viszont rögzítette, ahogyan egyszerre több tucatnyian gondolják jó ötletnek mindkét helyszínen, hogy a nem kívánatos torlódást elkerülve inkább megfordulnak vagy visszatolatnak, számtalan további balesetveszélyes helyzetet teremtve ezzel.

feol.hu

A videót nézve nehezen hiszi el az ember, hogy ez nem egy megrendezett jelenet, az elképesztő képsorok itt tekinthetőek meg:

Az előttünk álló utolsó nyári hétvégén is várhatóan nagy lesz a hazai és a nemzetközi forgalom a gyorsforgalmi utakon, így sajnos könnyen előfordulhat, hogy torlódással is járó balesetek lassítják majd a közlekedőket. A Magyar Közút azonban kiemelten felhívja a figyelmet és arra kér mindenkit, hogy soha, semmilyen körülmények között ne kövessék a videón látottakat, hiszen azzal nemcsak szabályt sértenek, hanem balesetveszélyes helyzeteket teremtenek és megnehezítik a baleseti mentésben résztvevők munkáját is. Ez alól csak azok az esetek jelenthetnek kivételt, ha rendőri irányítás áll fenn vagy kifejezetten irányváltásra figyelmeztető jelzés van kitéve.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában