Frissen Fejérből

2021.08.01. 16:11

Autósrandevú volt Polgárdin a javából

A péntek esti autósbulik pörgősen folytatódtak Polgárdiban a 7-es főút mentén, a körforgalomnál lévő benzinkútnál, Pajor Gergőék terciáján. Friday Cars & Meet Night – az ismert szlogen szerint, csakhogy most szombaton egész nap!

V. Varga József

MDR Racing – tisztábbra azt a szélvédőt!

Fotó: V. Varga József / Fejér Megyei Hírlap

A hangnyomásmérésen csak úgy röpködtek a decibelek, az autóslimbó vidámra sikeredett, miként a felnihajító verseny. Négyen is keményen drifteltek – a nagyérdemű ovációja mellett. Elég, ha csak a neveket villantjuk fel: Druzsin Matyi, Nagy Árpi, Nyoma Peti és Szabó Tomi. Az elmaradhatatlan szexi autómosást Gina prezentálta, a K-Stunt Team a tőlük megszokott motoros bemutatóval varázsolt. Este aztán jöttek a tűzzsonglőrök, meg a hiphop, a rap és blues: a kamion színpadon a Hősök és Tkyd nyomta, aztán a Blues Company csapott a lecsóba.

Két év alatt már a 15. találkozót hozták tető alá

– Jónás Gábor kollégámmal még 2019-ben egy szerdai napon találtuk ki, hogy mi lenne, ha még azon a hétvégén, pénteken rendeznénk egy esti autóstalálkozót itt, a kúton – vágott a dolgok közepébe a tulaj, Pajor Gergő. – Nem sokat teketóriáztunk, azonnal meghirdettük a közösségi oldalunkon, és mondhatom, bejött, már az első találkozón 50–60 autó volt kapásból.

Hangnyomásmérés – decibelek egymás közt
Fotó: V. Varga József / Fejér Megyei Hírlap

Aztán a számok szinte ugrásszerűen növekedtek: 70, 80, 100, 150 autó. A két évvel ezelőtt utolsó rendezvényükön már 300 kocsi seregszemlézett a város határában. A vírushelyzetet követően idén aztán álmodtak egy merészet Gergőék, és most először szombatra időzítve, egész napra toborozták a népeket. (A hírek ötszázas autószámról, és ezres lélekszámról szólnak.)

MDR Racing – tisztábbra azt a szélvédőt!
Fotó: V. Varga József / Fejér Megyei Hírlap

– Szerénytelenség nélkül mondhatom, márkafüggetlen autóstalálkozó-sorozatunk jelenleg a Dunántúl legnagyobb ilyesfajta randevúja – hangsúlyozta Gergő. – Saját „kútfőből” ezt már nem tudjuk levezényelni, segítőinknek hívtuk a biztosításhoz a helyi Fekete Sas Motoros Nemzetség tagjait.

Magadba szívtad a hétvégén a benzingőzt? Ha véletlenül nem, ennek mindenképpen részese kell, hogy legyél, legközelebb szeptember végén – ha mindenki úgy akarja!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában