Frissen Fejérből

2021.07.19. 07:00

Új burkolatot kap a Sarló utca

A Sarló utca és a Gőzmalom utca teljes hosszában, a Gáz utcától egészen a Király sorig új burkolatot kap az elkövetkező hetekben. A kivitelezés javában zajlik, ez idő alatt megváltozott forgalmi rendre és ideiglenes korlátozásokra kell számítani.

Héjj Vivien

A fűtőerőműnél lévő parkolókat lehet csak használni a környéken

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Immár egy hete tart a Sarló utca felújítása, a munkálatok a tervek szerint még további két hetet igényelnek. Ahogy arról már portálunk is beszámolt, ez idő alatt egyirányú forgalmi rendet vezettek be a Gőzmalom és a Sarló utcákban, a Király sor felől a Gáz utca irányába, ehhez kapcsolódóan a lakótelep belső parkolóiból történő kihajtások rendje is megváltozik.

A Sarló utca merőleges parkolóit a kivitelezés teljes időtartama alatt lezárják, ez idő alatt a fűtőerőmű helyén kialakított parkolót vehetik igénybe a környék lakói. A kivitelezés időtartama alatt a kapcsolódó belső parkolókat időszakosan részben vagy teljesen lezárják. Ennek pontos ütemezéséről táblákon, illetve szórólapokon ad tájékoztatást a kivitelező.

A fűtőerőműnél lévő parkolókat lehet csak használni a környéken
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Az utcában néhány éve megújult az összes parkolóhely, a volt fűtőerőmű helyén pedig három évvel ezelőtt alakítottak ki egy 201 férőhelyes, térkővel burkolt parkolót.

A jelenleg is zajló beruházás során a Sarló utca fekvő­rendőreit is szabványosra épí- tik. A munkálatokat a kivitelező azért időzítette nyárra, hogy az a legkevésbé legyen zavaró a közlekedésre nézve. A kivitelezők a munka időtartama alatt a közlekedők és a környéken lakók türelmét, megértését kérik, valamint felhívják a figyelmet az ideiglenes forgalmi rendre vonatkozó jelzések nyomon követésére.

Kapcsolódó cikk:

https://www.feol.hu/kozelet/helyi-kozelet/sarlo-utca-vigyazat-egyiranyu-lett-a-felujitas-miatt-5110979/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában