ÖSSZEFOGLALÓ

2021.07.19. 08:39

Elesett az M7, teszteltük a csodajárgányt – Az elmúlt hét legolvasottabb cikkei

Csokorba szedtük olvasóinknak az elmúlt hét legolvasottabb cikkeit.

feol.hu

A hálózat kísérleti jelleggel indult el egy hete Székesfehérváron, így száguldó riporterünk, Szücs Zsuzska is rollerre pattant

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Elesett az M7

Az M7-es autópálya Fejér megyei szakaszán, a főváros irányába vezető oldalon 2021. július 18-án délután lelassult a közlekedés és torlódás alakult ki a megnövekedett járműforgalom miatt, Lepsény térségében.

https://www.feol.hu/loero/brutalis-forgalmi-dugo-alakult-ki-az-m7-es-autopalyan-video-5119877/

Üdítő gesztus

A székesfehérvári Szabó család úgy döntött, szeretnének egy kis felfrissülést nyújtani a postásoknak, a hulladékszállítóknak és bárkinek, aki éppen megszomjazik a rekkenő hőségben.

https://www.feol.hu/kozelet/helyi-kozelet/hideg-uditovel-limonadeval-halaltak-meg-munkajukat-5107778/

Teszteltük a kétkerekűt!

Immáron a királyok városában is választhatjuk a Lime elektromos rollereit. Használatukhoz csak egy alkalmazás letöltésére van szükség, amit Google Play vagy Apple App Store használatával tehetünk meg. Bár akadnak kivételek…

Az applikáció főképernyője tulajdonképpen egy térkép, ahol nyomon követhető, hogy hol találhatók szabad rollerek, melyik zónákban használhatók és hol lehet őket leparkolni. Székesfehérváron a pirossal jelölt zónákban nem használhatóak, a határok átlépésekor leállnak.

https://www.feol.hu/kozelet/helyi-kozelet/mit-tud-a-ketkereku-csodajargany-e-rollerek-nyomaban-jartunk-5113253/?uftm_medium=social

Különleges téglák

A Keller családról, főképpen Antalról, a fűszer, italáru, edény, tűzifa és szén kereskedésének történetébe, s a száz évnél kicsit régebbi „fejlődő és élénk község” viszonyaiba invitált időutazásra a kedves pár a csupa szép udvarukra. Balogh Márta pedagógus mesélt Kellerékről, s társa, György, a néhai kereskedő fia a saját építésű kemencéjében sütött pompost a Nagy Károly Városi Könyvtárból „családlátogatásra” hívott helytörténeti klubnak.

https://www.feol.hu/kozelet/helyi-kozelet/keller-antal-bicske-a-kereskedo-elete-es-boltja-5098133/

Kizuhant a Fehérvár

A 2021-22-es szezon első tétmeccsén, az Európa Konfrencia-liga 1. selejtezőkörének fehérvári nyitányán vezetett ugyan a Vidi az Fc Ararat ellen, de nem tudta megőrizni előnyét, az örmények a csata végén egyenlítettek, s így rendkívül nehéz helyzetbe sodorták Szabics Imre alakulatát.

https://www.feol.hu/sport/helyi-sport/a-mol-fehervar-fc-golt-sem-tudott-rugni-az-ararat-jerevan-vendegekent-ki-is-esett-5112677/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában