Frissen Fejérből

2021.06.21. 15:26

Bölcsődét építenek Velencén

Velence önkormányzatának tájékoztatása szerint a város a Terület- és Településfejlesztési pályázatot nyert a Területi Operatív Programon bölcsődei férőhelyek kialakítására.

S. Töttő Rita

Budapest, 2020. július 1. Gyerekek játszanak a kibõvített cinkotai Napsugár Bölcsõde új részlegének udvarán a XVI. kerületi Felsõmalom utcában az átadás napján, 2020. július 1-jén. MTI/Bruzák Noémi

Fotó: MTI

A 217,78 millió forintos európai uniós támogatásból egy két csoportszobás új bölcsőde épül Velencén az Árok utcában. A telken – áll az önkormányzat pályázati anyagában – egy romos, bontandó épület áll. Az építkezés során azonban itt egy több mint 300 négyzetméteres bölcsőde jön létre, amelyben a 2 foglalkoztató területe 100 négyzetméter lesz. A tervek szerint az épület fűtését hőszivattyús rendszer fogja biztosítani. A csoportszobák számára továbbá bútorokat, textíliákat, s egyéb, a működéshez szükséges eszközöket, játékokat, udvari eszközöket szereznek be, továbbá az épület mellett hét parkolót alakítanak ki.

Vezető képünk illusztrációként szolgál!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában