nyár

2021.06.04. 13:00

A Napraforgó tábor várja idén is a kicsiket

A járvány okán nehéz tanévet hagynak maguk mögött a diákok, a tanárok és a szülők is. Éppen ezért fontos, hogy a nyári időszakban minél több táborozási lehetőség közül választhassanak a családok.

FMH

Székesfehérváron számos civil szervezet készül táborokkal, valamint a városgondnokság is megszervezi a már ismert és sokak által kedvelt Napraforgó városi napközis tábort – adta hírül a közösségi portál útján Cser-Palkovics András polgármester. A hagyományokhoz híven idén is színes programokkal várják a tábor szervezői a székesfehérvári általános iskolákban tanuló, 1–7. osztályt végzett diákokat, melyet június 28. és augusztus 13. között rendeznek meg, és hét turnusban zajlik majd a Bregyó közben. A tábor területén naponta 200 diákot tudnak fogadni, jelentkezésre elektronikus úton a www.varosgondnoksag.hu/tabor internetes oldalon keresztül nyílik lehetőség. A jelentkezési adatlap mellett további részletes információkért szintén a fenti webes címre szükséges ellátogatni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában