Frissen Fejérből

2021.05.03. 07:09

Székesfehérvár polgármesterének szíve is az érettségizőkkel dobban

Közösségi oldalán biztatta a város ballagóit.

Feol.hu

Debrecen, 2020. május 5. Védõmaszkot viselõ diák a matematika írásbeli érettségi vizsgán a debreceni Ady Endre Gimnáziumban 2020. május 5-én. Matematikából középszinten 65 630-an, emelt szinten 4892-en érettségiznek. A koronavírus-járvány miatt a tantermekben legalább másfél méteres távolság betartásával legfeljebb tíz vizsgázó tartózkodhat, valamennyi vizsgázónak maszkot, a tanároknak kesztyût is biztosítanak. MTI/Balázs Attila

Forrás: MTI

Fotó: Balázs Attila

– Tiétek a nap, a hét, de kemény munkával, kis szerencsével tiétek a jövő is! Az a pár tucat oldalnyi, most még félelmetes kérdés, esszé és egyenlethalmaz rövidesen csak egy lesz a rengeteg letudott teendőből, ami egy fantasztikus karrier, egy boldog, teljes és eredményes élet felé vezet.

Ezt követően Cser-Palkovics András kifejtette reményét azzal kapcsolatban, hogy az feladatsor összeállítói figyelembe vették az elmúlt hónapok nehézségeit, majd biztosította a végzősöket Székesfehérvár város örök támogatásáról.

Szerkesztőségünk nevében mi is sok sikert kívánunk a hétfői napon magyar érettségivel kezdő diákoknak!

Percről percre tudósításunkat a magyar érettségiről ITT olvashatják!

[embed]http://feol.hu/orszag-vilag/percrol-percre-a-magyar-erettsegirol-4897828/[/embed]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában