Összegző

2021.05.10. 20:07

Pusztavámi tragédia, különös égi jelenség Fehérvár felett, miniszterelnöki köszöntő az elmúlt hét legolvasottabb cikkei között

Egy csokorba gyűjtöttük az elmúlt hét Önök által legolvasottabb cikkeit. Nézzük, melyek voltak azok!

Feol.hu

Tragédia Pusztavámon, elhunyt a mindössze 46 éves rendőr

Sajnos egy szomorú hír volt az elmúlt hét legolvasottabb cikke, melyről szerkesztőként mondhatjuk, bár ne is jött volna létre. Deme János (1974–2021) címzetes rendőr főtörzs-zászlós, Pusztavám körzeti megbízottja rövid betegség után elhunyt. Egy egész falu gyászolja őt. Bővebben itt -->>

Lekapcsolták a Fejér megyéből irányított napelembizniszt

A közösségi áfaszabályok kijátszásával egymilliárd forintos kárt okozott a költségvetésnek egy napelemes rendszerek kereskedelmével foglalkozó bűnszervezet. A NAV nyomozói az ügyben tizenegy gyanúsítottat állítottak elő és hallgattak ki, közülük négy fő letartóztatását a bíróság már el is rendelte. Erről bővebben IDE kattintva olvashatnak.

5 éves kislány hívta a mentőket

Az egész sajtót bejárta a mindössze ötéves bátor csöppség története, aki igazi hősként viselkedett, amikor rosszul lett az anyukája. Kétségbeesés helyett tárcsázta a segélyhívót és meglepően részletes leírást adott, aminek köszönhetően elindulhattak a mentősök a Bükkábrányi otthonba. A részletekért KATTINTSON IDE.

A miniszterelnök Fehérvárról köszöntötte az érettségizőket

Múlt hétfőn a magyar érettségivel vette kezdetét a 2021-es érettségi időszaka. Orbán Viktor miniszterelnök visszatért oda, ahol maga érettségizett. Ez a székesfehérvári Teleki Blanka Gimnázium, mely előtt állva kívánt sok sikert az érettségizőknek, hozzátéve: minden tanulásra fordított óra, minden gondolat, minden tétel, amit megtanultak, biztosan eszükbe fog jutni az érettségizőknek, és szép emlékként marad meg a vizsga.

Különös égi jelenség Fehérvár felett

Május 8-án a késő esti órákban különös égi jelenség jelent meg a fehérvári égbolton, erre egy olvasónk is felhívta a figyelmet. A kezdeti találgatások után hamar kiderül, nem az űrlények érkezését, hanem Elon Musk Starlink-19 nevezetű műholdseregét lehetett látni a fehérvári éjszakában. Videó a jelenségről eredeti cikkünkben érhető el.

Bónusz: Gólyahír

Talán senkit sem ér meglepetésként, hogy az elmúlt hét egyik legolvasottabb cikke az olvasóink körében népszerű gólyahír volt, rengetegen olvasták a Fejér Megyei Szent György Kórházban született csöppségek névsorát, mely ITT érhető el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában