Frissen Fejérből

2021.05.13. 07:10

Leszakadt a plafon egy fehérvári iskolában

Leszakadt egy tanterem mennyezeti vakolatának egy része a Székesfehérvári Munkácsy Mihály Általános Iskolában, személyi sérülés nem történt, de jelentős anyagi kár keletkezett.

Baráth Eszter

Az iskolában prioritást élvez a plafon helyreállítása

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A héten oktatási időben szakadt le az egyik tanterem mennyezetének vakolata a Székesfehérvári Munkácsy Mihály Általános Iskolában. Úgy tudjuk, az informatikai szaktanteremben a baleset ideje alatt nem tartózkodtak tanulók, ők ez idő alatt az intézmény udvarán voltak tanáraikkal. Személyi sérülés tehát nem történt, és természetesen a nap további részére is lezárták az érintett tantermet.

Az eseményekkel kapcsolatban felkerestük az iskola igazgatóját, aki kérdésünkre elmondta, a Székesfehérvári Tankerületi Központ irányába megtette a kár bejelentését, a központ pedig azonnal elkezdett dolgozni a megrongálódott rész kijavításán. Mivel az érintett tanterem a baleset következtében használhatatlanná vált, az intézmény vezetője módosította a tantermek beosztását, annak érdekében, hogy a diákok számára garantálni tudják a folyamatos és megszokott színvonalú oktatást.

Az iskolában prioritást élvez a plafon helyreállítása
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Lapunk információi szerint a keletkezett károk felmérése jelenleg is zajlik, hiszen a körülbelül két négyzetméternyi leszakadt vakolat jelentős problémákat okozott a szaktanterem hátsó részében, valamint több számítógép is megsérült.

A helyreállító munkálatok mielőbbi elvégzése mindenkinek fontos, aki az intézményhez bármilyen formában kötődik, hiszen csak ez segítheti elő a diákok és a tanárok által megszokott rendet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában