Frissen Fejérből

2021.05.11. 15:00

Láncfűrészt adományoztak a megyeszékhely hivatásos tűzoltó-parancsnokságának

A Székesfehérváron működő Völgység Agrár Kft. által felajánlott új típusú, új generációs Husquarna láncfűrészek hatékonyan támogatják a különféle viharkárok okoztat fakidőlések felszámolásánál.

Katasztrófavédelem

Fotó: pixabay.com

Viharkárok elhárításánál, magasban és épületeken belüli beavatkozásoknál is hatékonyan tudják alkalmazni a megyeszékhely hivatásos tűzoltói azt a három akkumulátoros láncfűrészt, amelyeket egy székesfehérvári vállalkozás adományozott a város hivatásos tűzoltó-parancsnokságának.

A Székesfehérváron működő Völgység Agrár Kft. által felajánlott új típusú, új generációs Husquarna láncfűrészek hatékonyan támogatják a különféle viharkárok okoztat fakidőlések felszámolásánál, magasban végzett munkáknál, sőt akár épületen belül is a tűzoltói beavatkozásokat.

Előnyük a hagyományos benzinmotoros eszközökkel szemben, hogy lényegesen kisebb súllyal rendelkeznek, használatuk során nincs füstképződés, káros anyag kibocsátás, kialakításuk biztonságos használatot tesz lehetővé, és munkavédelmi szempontból is ergonomikusak, mert nem jelentkezik vibrációs hatás. A kisgépeket a tűzoltók képviseletében Benke Dávid Dénes tűzoltó alezredes, tűzoltó-parancsnok és Sallai László tűzoltó alezredes, kirendeltség-vezető vette át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában