Frissen Fejérből

2021.05.05. 12:00

Jó szolgálatot teljesít a digitális masina Bakonycsernyén

Eddig is elősegítették és anyagilag is támogatták a helyi rendőrt, ám mostantól egy eszközzel is hatékonyabbá teszik a településen szolgálatot teljesítő körzeti megbízott munkáját és eredményességét.

Palocsai Jenő

Ingéczi Róbert vette át a fényképezőt Turi Balázstól

Fotó: Önkormányzat

A nagyközség önkormányzata évek óta támogatja a helyi körzeti megbízott, Ignéczi Róbert munkáját, igaz, hogy ez eddig elsősorban a benzinpénzhez való hozzájárulás megfizetését jelentette. Időközben, 2018-ban, egy sikeres beruházásnak köszönhetően teljesen felújította a település a Szociális Alapszolgálat épületét, ahol a helyi körzeti megbízott számára kialakítottak egy teljesen új szolgálati irodát. Ehhez tartozik, hogy nemcsak a helyiség kialakítását, hanem az azzal kapcsolatos költségeket is felvállalta az önkormányzat.

Ingéczi Róbert vette át a fényképezőt Turi Balázstól
Fotó: Önkormányzat

A falu vezetője, Turi Balázs elmondta, hogy a tavalyi évben szó volt arról, hogy milyen nagy segítség lenne egy digitális fényképezőgép a rendőr munkája során, ezért idén az önkormányzat vásárolt egy ilyet, amit nagy örömmel nyújtott át.

Mint kiderült, a hasznos kis masina bár elsősorban egy sokoldalú munkaeszköz, ugyanakkor egy kicsit jubileumi ajándék is, ugyanis Ingéczi Róbert pontosan 20 éve teljesít szolgálatot Bakonycsernyén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában