TOP 5

2021.04.12. 15:57

Furcsa zajok az emeletről, 142 milliós velencei ingatlan, összefogás a mentőkért – Ezek voltak a hét hírei Fejérben

Összefoglaljuk az elmúlt hét főbb híreit!

Feol.hu

A szomszédok zaja megkeserítheti a mindennapokat

Fotó: Fotóillusztráció: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Félreérthetetlen hangok nehezítik a fehérvári lakók mindennapjait

Lapunk egyik olvasója jelezte problémáját, miszerint egy székesfehérvári panelházban a felső szomszédok folyamatos zajongásától pihenni sem lehet. Olvasónk elmondása alapján az ő esetében azonban nem egyszerű hangosan beszélgető, élő szomszédokról van szó, ugyanis az általa tapasztalt minden jel szerint a felette lévő lakásban erotikus szolgáltatás zajlik.

Részletek ITT!

A fehérvári hamburgerező nem sajnál 1 perc 51 másodpercet a mentőktől

Országos botrányt okozott az Országos Mentőszolgálat keddi posztja, melyben arról írtak, a húsvéti ünnep alatt feljelentést kaptak, mert egy férfi sérelmezte, hogy a szolgálatot teljesítő életmentők ebédet vásároltak, állítása szerint hosszú percekig. Mint a bejegyzésben írják, a mentőautó fedélzeti számítógépén jól leolvasható, az egész folyamat nem tartott tovább 1 perc 51 másodpercnél.

Szerencsére Fejér megye ismét bebizonyította, hogy 9sszefogásban igazi bajnok, a megye több pontján is összefogtak a mentők étkeztetéséért. Részletek ITT és ITT.

Az üzenet célba ért – A pázmándi diáklány levelet írt a miniszterelnöknek

Múlt héten küldte el az érettségiző pázmándi diák levelét a miniszterelnöknek, melyben megfogalmazta helyzetüket és kérésüket az idei vizsgák kapcsán. A Operatív Törzs pénteki döntése összhangban áll a diáklány javaslataival, mondhatni: minden kérése teljesült.

Virányi Nóra pázmándi diáklány levelet küldött a miniszterelnöknek, aki válaszolt is rá
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Hogy mi is állt Virányi Nóra levelében, arról bővebben ITT olvashatnak!

142 millióért kínálnak licitre egy velencei ingatlant

Az árverési ingatlan-adatbázisok bogarászása nemcsak kellően tanulságos, de akár jó üzletek előszobája is lehet. Mint az élet minden területén, itt is ajánlatos körültekintően eljárni.

A licit.info oldal saját leírása szerint a magyarországi végrehajtás alatt álló ingatlanok adatbázisa, mint írják, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara publikusan elérhető elektronikus árverési hirdetményeit rendszerezik. A lista Fejérben cikkünk elkészültéig 103 ingatlant sorolt, de ezek közül csupán egy tucatra licitáltak eddig vevőjelöltek. A minimum kikiáltási ár 75 ezer, a maximum 142 millió forint. A teljes történetért kattintson IDE!

Agárdon és Székesfehérváron is épül műanyag borítású sítanpálya

Izgalmas hír látta meg a napvilágot a múlt héten, mely szerint Fejér megyében két településen is műanyag borítású sítanpálya fog létesülni. Sokakban felmerült a kérdés a települések ismeretében: hol?

Részletek ITT.

Bónusz: Gólyahír

Hétről hétre a legolvasottabb cikkünk az aktuális gólyahír, ami talán nem is meglepő, hisz a legújabb Fejér megyei lakókat azok is szívesen köszöntik, akik nem ismerik a szülőket. A legfrissebb babákért IDE érdemes kattintani!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában