Online adnak választ

2021.03.21. 07:30

Segítenek a doktori fokozat elérésében

A doktori fokozat megszerzése előtt állók számára hirdet online nyílt napot a Budapesti Corvinus Egyetem. Április 13-án, kedden 14 órától azokat várják a kép­ernyők elé, akik PhD-képzés iránt érdeklődnek.

FMH

„Fejleszd a Corvinuson a tudásod, alakítsd nálunk a jövőt, tanulj a doktori iskoláinkban!” – hívja a PhD-fokozat megszerzését fontolgatókat a Budapesti Corvinus Egyetem, akik számára az intézmény online nyílt napot tart. Április 13-án 14 órától a Teams alkalmazáson várják azon érdeklődőket, akik az egyetemen szeretnék bővíteni és elmélyíteni tudásukat: „Akár kutatással foglalkoznál hivatásszerűen, vagy munkád még nagyobb szakértője lennél, válaszd a Corvinus Doktori Iskolák képzéseit!”

Az intézmény négy doktori iskolába hirdet felvételit: a Gazdálkodástani Doktori Iskolába, a Közgazdasági és Gazdaságinformatikai Doktori Iskolába, a Nemzetközi Kapcsolatok és Politikatudományi Doktori Iskolába, valamint a Szociológia és Kommunikációtudomány Doktori Iskolába. Az online nyílt nap keretében a képzések vezetői mutatják majd be képzéseiket. Ezután mindenkinek lehetősége nyílik a számára legérdekesebb iskola online szobájához csatlakozni, és ott feltenni kérdéseit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában