megkezdődött

2021.03.12. 07:25

Mi Hazánk: ők a jelöltek

A Mi Hazánk Mozgalom megkezdte a kampányt a következő választásra. Csütörtökön bemutatták Fejér megye 1., 2. és 5. számú választókerületének kép­viselőjelöltjeit.

S. Töttő Rita

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Dúró Dóra, a Mi Hazánk Moz­galom elnökhelyettese mutatta be csütörtökön az Ország­alma előtt Fejér megye 1., 2. és 5. számú egyéni választókerületének országgyűlési képviselőjelöltjeit, hangsúlyoz­va: a párt önálló miniszterelnök-­jelöltet és mind a 106 választókerületben önálló képviselőjelöltet állít.

Fejér megye támogatottjai, mint mondta, „olyan képviselőjelöltek, akikkel fel tudják venni a harcot a következő választásokon, s akik tanúbizonyságot tettek arról, hogy hűségesek ahhoz az eszmeiséghez, amit a nemzeti radikalizmus megtestesít”. Ezt követően mutatták be a kiválasztott jelölteket: Fejér megye 1. választókerületében – melynek központja Székesfehérvár – Végh Annamária adminisztrátor indul, a 2. kerületben pedig Schmidt Roland, a móri képviselő-testület tagja. A megye déli területét felölelő 5. kerületben Gieber Lajos képviseli a Mi Hazánk Mozgalom szervezetét a következő országgyűlési választási kampány idején.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában