Frissen Fejérből

2021.03.30. 11:16

Három asszisztens is koronavírusos az enyingi orvosi rendelőben – Helyettesítéssel tartják a frontot

Kritikus helyzet alakult ki a mezőföldi város 2. számú háziorvosi körzetében, mely mindenkitől nagy türelmet kíván. A folyamatos ellátást mindegyik orvosi körzetben helyettesítéssel tudják megoldani.

V. Varga József

A 2. számú háziorvosi körzetben kritikus helyzet alakult ki – jelentette meg Bertalan Péter családorvos hétfőn tájékoztatóját a város közösségi oldalán. Miszerint mindhárom asszisztense megbetegedett, vélhetően koronavírus okozza a panaszokat. Jelenleg a doktor úr panaszmentes, de nem tudja, meddig. A rendelést próbálják tartani, de ez az állapot mindenkitől nagy türelmet kíván. Nehezen sikerült helyettes asszisztenst találnia, aki nem ismeri a betegeket, de az adminisztrációban nagy segítség. A kialakult helyzet miatt arra kér mindenkit, hogy kisebb panaszokkal, valamint gyógyszeríratással a héten ne keressék őt.

Enyingen három felnőttorvosi és két gyermekorvosi körzet működik, a folyamatos ellátást mindegyik esetben helyettesítéssel tudják megoldani – mondta el lapunk érdeklődésére Viplak Tibor polgármester.

Bertalan Péter tájékoztatását a kommentelők jókívánságokkal fogadták: miszerint mielőbbi jobbulást kívánnak mindenkinek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában